Er det mangel på penger eller tid som hindrer deg i å gjøre endringer i livet ditt? Er du overveldet av stress, ting og forpliktelser som gjør at du tviler på deg selv eller din egen evne til å ta kontroll over livet ditt? Er det vanskelig å finne det du søker etter i jungelen av informasjon? Dette var lenge tilfellet for oss også.

Vi for første gang i livet akseptert at vi må leve slik VI ønsker ikke slik samfunnet forventer av oss. Vi er ikke lenger like fanget i hamsterhjulet av karrierejag, selvkritikk og stress. Det føles endelig som vi bestemmer over vår egen skjebne og at vi kan være sjef i eget liv. For hvert skritt vi tar blir vi mer takknemlig for å kunne gå vår egen vei. Vårt ønske er at også du skal føle det slik.

Endelig har vi funnet motet og selvtilliten til å dele alle tanker og erfaringer vi har gjort oss så langt i livet med deg.

Vi håper du vil la deg inspirere slik vi selv er blitt inspirert av andre…

Hvis du ønsker veiledning og coaching i en endringsfase er vi begge utdannet terapeuter og er å finne på vår klinikk i Drøbak når vi kommer hjem fra vår reise i oktober 2017. Hvis du allerede ønsker å sette opp en time kan du nå oss på mail: selgaltoglev@gmail.com eller ringe:  97 00 11 97 etter oktober. Besøk siden til klinikken vår for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg: www.balanseikroppen.no

Vi ser frem til å høre fra deg å lover og ta godt vare på deg og dine behov for livsendring.

Klemmer fra Linda og Øyvind