Takk for at du besøker vår hjemmeside og blogg. Hvis du har tips, råd eller bare vil si hei hører vi gjerne fra deg. Vi setter pris på nye venner. Meld deg på vårt nyhetsbrev eller kontakt oss direkte på mail: selgaltoglev@gmail.com.

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram for å bli oppdatert om nye blogginnlegg, ebøker, gratis tips og råd. På vår nettbutikk finner du ebøker, 1 til 1 veiledning og tilgang til facebookgruppe som inspirasjon til å leve DITT liv. Vi har også en klinikk som er åpen igjen i oktober 2017. Gå inn her og ta en titt HER om det er noe vi kan hjelpe deg med veiledning eller behandling.

Vi er en helt vanlig norsk familie på 4 og som i alle andre familier var hodene våre fulle av drømmer. Disse drømmene skjønte vi etter hvert at vi måtte gjøre noe med for at de ikke bare skulle forbli akkurat det; drømmer. Vi kunne ikke lenger vente på at livet skulle tilrettelegge muligheten, det vil alltid finnes unnskyldninger for å ikke leve det livet man brenner for. Man må til slutt skape muligheten selv. Muligheten for oss ble å selge alt vi eide for deretter å legge ut på en reise for å se verden. En reise vi alltid har hatt lyst til å legge ut på som familie uten for mye stress og forpliktelser. Første stopp er Nicaragua, hvor veien går videre etter dette får tiden vise.

 

 

 

Hei, jeg er Linda og er 37 år. Jeg har en bred og sammensatt utdannelse innen psykologi, media og kommunikasjon. Størst hjerterom får mine papirer som sertifisert coach gjennom CTI i California og min utdannelse som ernæringsveileder og soneterapeut. Jeg har i flere år drevet klinikk og hjulpet mennesker med kropp, sjel og sinn med bakgrunn i min utdanning og personlige livserfaringer. Jeg har holdt flere mat-og livsstilskurs og har laget en helhetlig livsstilsmodul som hjelper mennesker i endringsfaser både i forhold til kost, søvn og trening.
Jeg har alltid stilt spørsmål til alle regler og rytmer i samfunnet, ikke for å være uenig men fordi jeg tror det er sundt å finne sannheten selv. Med mitt arbeid ønsker jeg å spre livsglede og mening i mennesker jeg møter hver dag. Mitt motto: «Ta ansvar for eget liv og være endringen du ønsker å se i verden».

 

Hei, jeg er Øyvind og er 40 år. Jeg har jobbet som og er utdannet soneterapeut men har samlet en rekke andre utdannelser og arbeidserfaringer i løpet av et relativt kort liv. Først og fremst ser jeg på meg selv som en student av livet, hvor hver eneste opplevelse, samtale og observasjon fyller meg med nye perspektiver og innsikt. Jeg har praktisert og studert meditasjon og pusteøvelser i over 12 år og er selvlært og daglig utøver av Qigong. Jeg prøver å være tilstede for andre mennesker jeg møter på min vei gjennom humor og samtaler som setter fokus på livets lekenhet og enkelhet. Mitt motto: «Jeg er alltid på rett sted til rett tid».

Sammen har vi feilet maaange ganger i livet og er stolt av det. Nå har vi nok en gang samlet motet i sekken og er klare for vårt STORE livsprosjekt. Et prosjekt hvor risikoen for å feile er like stor som muligheten for suksess,  eller som man sier: «enten vinner man eller så lærer man». Dette er allikevel en risiko vi er villig til å ta, for å feile på noe man elsker å gjøre er i våre tanker allerede en seier. Det er på tide å klatre ut av boksen og ut på veien!

Og det er det livet vi elsker, livet på veien hvor hverdagens magi og flyt virkelig kommer til syne. Her har man tid til alle og man kan møte hverandre som den man er. Synkronitetene kommer som perler på en snor og man havner alltid der man vil på en eller annen «mirakuløs» måte …

Nå har vi en felles visjon om å føre et enklere liv med færre ting og flere minner.

Noe som kanskje kan føre til at vi:

  • Vil inspirere andre til å gjøre mer av det de elsker i livet
  • Kommer nærmere som familie og som kjærestepar
  • Blir kjent med masse nye mennesker
  • Lærer å finne lykke og glede i de små tingene
  • Blir mer åpen for andre kulturer
  • Lever mer i pakt med naturen
  • Bedre kan tjene andre som trenger det
  • Skaper ekte og livslange minner